Voedingscursus

Spiritueel kinderleesboek

"Ontzettend leuk Anders!"

€ 15,= (excl. verzendkosten)

Proeverij alternatieve voeding 7 september 2017

GEERTJE SWART

Top 5

8606 JT SNEEK

06-29115607 (bereikbaar ma-vr 09.30 - 17.00 uur)

info @ geertjeswart.nl (beantwoording op praktijkdagen di-wo-do)

 

 

Voedingscursus

 

"Wegwijs in Voedingsland"

 

AANMELDINGSFORMULIER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data in 2017

 

 

De cursus bestaat uit 4 lesavonden en vindt plaats op de dinsdagavond.

Er is ruimte voor 4 cursisten.

 

Lesavond 1: 3 oktober

Lesavond 2: 17 oktober

Lesavond 3: 31 oktober

Lesavond 4: 14 november

 

Deze uitgebreide cursus is bedoeld om je wegwijs te maken in de wereld van gezonde en ongezonde voeding, koolhydraten (suikers/zetmeel), vetten, eiwitten, verschillende visies over voeding (voedingsleren), weetjes over voedingsmiddelen, informatie over E-nummers, de werking van je spijsvertering, wat water voor je doet, dieet versus voedingspatroon, ontgiften, allergieën en intoleranties, de orgaanklok, superfoods, boekentips en meer.

 

In deze cursus leer je naar je lichaam te luisteren en je kennis over voeding te vergroten, zodat je zelf meer bewust wordt wat voeding voor je doet. En als je het juiste voedingspatroon gevonden hebt, zal je gewicht zich automatisch aanpassen.

 

Voedingsleren die aan bod komen zijn o.a.:

Paleo

Ayurvedisch (met de verschillende dosha's)

Chinees (volgens de vijf elementen)

De John Gabrielmethode

De Voedselzandloper

De Planteneter

De Slanke Leefwijze

 

 

Tijdstip: 19.30 uur tot en met 22.00 uur

 

Locatie: bij mij in de praktijk Top 5, in Sneek

 

De investering in jezelf is: € 149,50

 

Daarvoor krijg je vier avonden 2,5 uur lang uitgebreide informatie over voeding en wat het met je lichaam doet. Het is niet alleen luisteren, maar ook ervaren door in de loop van de cursus bepaalde voedingspatronen uit te proberen, testjes te doen, de zuurgraad van je urine te laten meten en ervaringen met medecursisten te delen.

 

Iedere lesavond worden er verschillende onderwerpen besproken waarvan je een uitgebreide uitdraai ontvangt die je in je map mee naar huis krijgt. Op deze manier krijg je een nuttig naslagwerk om thuis ook mee uit de voeten te kunnen.

 

Heb je belangstelling, maar passen de data je niet?

Meld dit bij de opmerkingen, dan plaats ik je op de wachtlijst.

 

 

* = verplicht veld

Naam *

E-mailadres *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Telefoonnummer *

Datum workshop * (dd-mm-jjjj)

Opmerkingen en hoe heb je van mijn voedingscursus gehoord? *

Verzenden

Gezonde Avond

in Joure

 

Donderdagavond 9 november

  • Voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezonde voeding.
  • Voor mensen die last hebben van voedingsintolerantie-allergie

Chefkok Sil Bakker van restaurant

De Jongens van Joure organiseert samen met mij een proeverij met gerechten voor

ontbijt, lunch en diner.

Demonstratie en zelf een gerechtje maken en ondertussen lekker eten.

Uitleg over de voedingsmiddelen, tips en voorlichting over de voedingscursus 'Wegwijs in Voedingsland".

Locatie: De Jongens van Joure, De Merk 13 in Joure

Aanvang: 18.00 uur

Arrangement €39,95 excl. drankjes

Geïnteresseerd?

Mail naar: info@geertjeswart.nl

Voedingscursus Wegwijs in Voedingsland

 

Reacties deelnemers

 

 

"Ik vond het ontzettend leuk en leerzaam om mee te doen met jouw voedingscursus. Deze avonden hebben mij een vele bredere kijk op voeding gegeven en op gezond eten.

Ik werd mij bewust dat ik qua maaltijden behoorlijk vast hield aan bepaalden gewoontes/ patronen. De urinemetingen die elke avond gedaan werden maakten het ook heel inzichtelijk wat voeding voor effect heeft bij je.

Dit stimuleerde mij om hierin veranderingen aan te brengen en te testen maar vooral ook te voelen wat voeding voor invloed heeft op je gemoedstoestand en energie.

Ik vond het elke avond ook weer heerlijk om jouw lekkernijen, hapjes en drankjes, te mogen proeven! Een aantal daarvan ga ik zeker thuis ook nog eens maken.

Jij hebt veel kennis over dit onderwerp Geertje en jouw instelling om ons vanuit verschillende visies iets mee te geven en daar vooral zelf uit te laten halen wat ons aanspreekt vond ik heel fijn.

De cursus was zeker naar verwachting en de map vol informatie een mooi naslagwerk om nog eens in terug te bladeren. Bedankt!"

 

"De cursus avonden over voeding is voor mij heel waardevol en leerzaam geweest.

Geertje reikt verschillende methoden aan over voeding en je kunt zien dat ze dan in haar element is want tijdens deze avonden straalt ze. We hebben heerlijke dingen geproefd mmmmm.

Nu is het de kunst om dit thuis vol te houden.

Ga ermee door Geertje."

 

"De cursus was qua niveau boven verwachting. De informatie was voor mij voldoende en droeg niet alleen bij, maar friste ook mijn kennis over voedingsleer op!

De lengte en duur per lesavond was goed. Door de leuke en enthousiaste uitwisseling onderling de ruimte te geven , leek de tijd te kort en was de avond zo om. Als we niet aan tijd gebonden waren geweest, hadden we nog uren door kunnen gaan. Ja en dat kan natuurlijk niet! Het zegt veel over de manier, waarop je de stof hebt overgebracht. Mooie presentatie, overzichtelijk en uitgebreid. Er komen steeds meer mensen die met hun geweten en hart hun voedsel samenstellen. Het is jou op het lijf geschreven om daar mensen in te begeleiden en bewust te maken."

 

 

“De urine proefjes waren heel duidelijk voor mezelf hoe ik zelf iets kan doen. Het proeven is leuk. Fijne afwisseling met de theorie. Mijn beeld dat allerlei mensen die met voeding bezig zijn en allen een eigen visie hebben en dat dit soms lijnrecht tegenover elkaar staat is bevestigd. Uitzoeken wat er bij mij past is nog steeds mijn devies. Opletten op E-nummers e.d. werd weer eens bevestigd. Eigenlijk als ik zo kort terugkijk, hebben we voeding werkelijk van heel veel kanten bekeken in die vier avonden. Het was fijn om de informatie op papier mee te krijgen. Nalezen thuis helpt mij om in mijn hoofd de informatie te ordenen.

Veel informatie over allerlei visies op voeding. Zelfs een paar voor mij onbekende meningen en dat is precies wat ik wilde: overzicht.”

 

“De cursus geeft genoeg stof tot nadenken! Er is tijdens de cursus veel informatie gegeven, het is echter best wel complex, je moet voor mijn gevoel wel keuzes maken wat betreft waar je mee aan de slag wilt.”

 

“De cursus was eigenlijk echt naar mijn verwachting. De informatie tijdens de cursus was voldoende en praktisch; ik ben er direct mee aan de slag gegaan. De derde avond vond ik het accent veel liggen op afvallen, waar ik persoonlijk niet veel behoefte aan had. Ik heb er veel aan gehad, ben weer even met mijn neus op de feiten gedrukt en eet nu gezonder dan voor de cursus (geen pakjes/zakjes, meer groente en fruit, minder vlees, minder suiker en ik let veel meer op ingrediënten, etc.).”

 

 

 

Voedingscursus Wegwijs in Voedingsland

Copyright © Geertje Swart