Over mij

Spiritueel kinderleesboek

"Ontzettend leuk Anders!"

€ 15,= (excl. verzendkosten)

Proeverij alternatieve voeding 7 september 2017

GEERTJE SWART

Top 5

8606 JT SNEEK

06-29115607 (bereikbaar ma-vr 09.30 - 17.00 uur)

info @ geertjeswart.nl (beantwoording op praktijkdagen di-wo-do)

 

Geertje Swart Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Wie ben ik?

 

Ik ben Geertje Swart, 49 jaar en mijn beroep is Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Mijn praktijk is aan huis aan de rand van de Houkesloot in Sneek, vlakbij het Sneekermeer. Daar woon ik met mijn man Pieter en onze zonen van 21 en 23 jaar.

 

Ik ben een echt dorpsmens en ben blij dat we aan het randje van de stad wonen met vlakbij de dorpen Oppenhuizen en Uitwellingerga. Hoewel we op een industrieterrein wonen, merk je daar weinig van bij ons in de achtertuin met een prachtig uitzicht over de Houkesloot en de Houkemar.

Je waant je midden in de natuur met de vogels en alle andere dieren, zoals de konijnen en hazen die het lekkers uit onze tuin komen snoepen.

 

We wonen aan het water en ik kan geen genoeg krijgen van hoe het water altijd weer op verschillende manieren in beweging is. Het is dan ook geen verrassing dat we graag in het weekend erop uitgaan met onze zeilboot of dat we 's zomers meer buiten dan binnen zijn te vinden.

 

Na jaren werkzaam te zijn geweest als secretaresse (de laatste 3 jaar in het ziekenhuis in Sneek) heb ik in 2012 het roer omgegooid (om maar even in scheepstermen te blijven). Steeds meer werd mij duidelijk dat ik mijn talenten kon gaan oogsten. Ik was in de afgelopen jaren in mijn vrije tijd bezig geweest met schilderlessen, buikdanslessen, stijldansen, gitaarspelen en mantrazingen. Eigenlijk ben ik altijd heel creatief bezig geweest en daarnaast heel geïnteresseerd in het paranormale en spirituele. Ook de gezondheid van de mens en het energetisch healen had en heeft altijd een aantrekkingskracht op mij gehad. Daarover heb ik veel gelezen en mensen getroffen die dezelfde interesses hadden en mij verder konden helpen.

 

Het werd mij duidelijk dat ik daar iets meer mee moest doen. Dat is de reden dat ik een opleiding tot Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut ben gaan volgen en andere cursussen die daarop aansloten.

Door allerlei gebeurtenissen op mijn levenspad, kwam ik er ook achter dat ik iets voor kinderen kan en wil betekenen en daarom heb ik mij gespecialiseerd in nieuwetijdskinderen. Meer daarover en over mijn praktijk kun je vinden op www.helenopnatuurlijkewijze.nl

 

Liefs,

Geertje

Copyright © Geertje Swart