Kinderboeken

Spiritueel kinderleesboek

"Ontzettend leuk Anders!"

€ 15,= (excl. verzendkosten)

Proeverij alternatieve voeding 7 september 2017

GEERTJE SWART

Top 5

8606 JT SNEEK

06-29115607 (bereikbaar ma-vr 09.30 - 17.00 uur)

info @ geertjeswart.nl (beantwoording op praktijkdagen di-wo-do)

 

 

BESTELFORMULIER

* = verplicht veld

Naam *

E-mailadres *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Telefoonnummer *

Aantal exemplaren *

Ophalen of verzenden? *

Wel of niet gesigneerd? *

Hoe heb je van mijn boek gehoord? *

Verzenden
Boek Ontzettend leuk Anders!

Het verhaal

 

 

Petra is een buitenbeentje in de klas en vindt het moeilijk vriendinnen te maken.

Ze heeft er veel voor over om anderen een plezier te doen om zo aardig te worden gevonden. Petra denkt dat het aan zichzelf ligt dat anderen niet leuk tegen haar doen.

Dat klopt ook wel een beetje, want ze kan soms met rake opmerkingen uit de hoek komen wat anderen niet kunnen waarderen. Dat komt omdat ze goed sfeer kan aanvoelen en vooral eerlijkheid belangrijk voor haar is. Doordat ze zo graag vriendinnen wil maken, komt ze wel eens in de knel te zitten en hoe dat zich ontwikkelt en oplost tja...dan moet je het boek even lezen.

 

 

 

 

Waarom heb ik dit boek geschreven?

 

 

In mijn zoektocht naar spirituele kinderboeken kwam ik erachter dat er veel boeken over nieuwetijdskinderen zijn geschreven, maar weinig tot geen boeken waar kinderen van dit nieuwe tijdperk zichzelf in kunnen spiegelen. Boeken die herkenbaar voor hen zijn en als verhaalvorm lekker lezen en hen bovendien op een speelse manier in contact brengen met mogelijkheden tot ondersteuning en healing.

 

Dit boek is speciaal voor kinderen die het leven anders beleven vanwege het zien van aura’s of vriendjes, geesten of gidsen uit andere dimensies. Voor kinderen die sterk in contact staan met hun werkelijke wezen, die emoties –geluiden – kleuren - vormen en sferen intenser beleven en zich daardoor een buitenbeentje kunnen voelen en soms als buitenstaander worden behandeld door leeftijdgenootjes. Of nog erger daardoor gepest worden. Deze kinderen komen onze wereld veranderen en zijn ontzettend dapper, maar hebben zo nu en dan hulp nodig om zich in deze wereld staande te houden.

Voor dit verhaal heb ik een interview gehad met een nieuwetijds meisje en haar moeder en daarop een gedeelte van het verhaal gebaseerd en ook mijn ervaringen uit mijn eigen jeugd en ervaringen als moeder toegevoegd. Het meisje dat graag onbekend wil blijven heeft schade opgelopen door de gebeurtenissen in haar leven en krabbelt er zo langzamerhand weer bovenop. Haar motto is “Ik ben ontzettend leuk, maar dan anders”. Het is een verhaal voor kinderen rond 9 jaar geworden, maar houdt daarbij rekening met het feit dat deze kinderen vaak hoogbegaafd zijn en soms een klas overslaan en dit boek misschien al wel op jongere leeftijd kunnen lezen. Voorlezen is natuurlijk ook altijd super. Enkele lastige woorden zijn uitgelegd achter in het boek ter verduidelijking. Ook wordt er achter in het boek uitgelegd waar nieuwetijdskinderen tegenaan kunnen lopen met tips over boeken en websites om samen met de ouders door te lezen. Daarnaast is het lettertype in dit boek speciaal voor kinderen die moeite met lezen hebben.

 

Mijn interesse voor kinderen van deze tijd is gewekt door mijn eigen beleving van de wereld en mijn eigen twee “nieuwetijdse” zonen. Twee heel verschillende kinderen, want waar de een zich gemakkelijk aanpaste, had de ander veel meer moeite contacten te leggen en last van pesterijen. Na jaren als secretaresse te hebben gewerkt, besloot ik in 2012 eindelijk mijn eigen levensmissie op te pakken. Al mijn hele leven heb ik interesse in het paranormale en natuurgeneeswijzen en daarom heb ik een opleiding tot energetisch natuurgeneeskundig therapeut gevolgd. Daarnaast veel gelezen en met mensen gesproken die deze kinderen ook herkennen waaronder ook therapeuten. Nu is schrijven één van mijn passies en met dit kinderboek wil ik kinderen ondersteunen hun missie op aarde te volbrengen in goede gezondheid, zowel energetisch als lichamelijk. Deze kinderen kan ik helpen in mijn praktijk natuurgeneeskunde “Helen op Natuurlijke Wijze”.

 

Op www.helenopnatuurlijkewijze.nl vind je ook nog informatie over nieuwetijdskinderen:

 

 

 

 

 

 

Mijn boek is door een meisje van 9 jaar gekozen om een boekbespreking over te houden voor school. Daarvoor heb ik op haar verzoek bovenstaande video gemaakt. Ik vond het heel leuk om haar te helpen en ze kreeg een 10 als cijfer. Ik ben heel trots op haar.

Reacties van lezers

 

"Heb je boek gelezen en was geroerd, het is niet alleen een boek voor kinderen maar ook leuk voor volwassenen om te lezen."

Marijke (een ouder)

 

"Ik heb uw boek gelezen, ik vond het heel leuk en ik wist eerst ook niet wat nieuwetijdskinderen waren maar nu wel. Maar ik geloof niet in engelen, maar wel in geesten en mijn moeder zegt dat de geesten dan een soort engelen zijn."

P.S. als u weer een boek gaat schrijven gebruik dan niet hyves, want dat bestaat niet meer. Hyves games bestaan nog wel (y) ".

Tesse (12 jaar)

 

 

"Wat heb ik genoten van je boek! Mijn complimenten hiervoor!

Helder, vlot, eigentijds, duidelijk, verhelderend en tot in de puntjes verzorgd!

Ik wou dat ik vroeger zo'n boek had gehad, maar gelukkig is het er nu!

Hartegroet, Gerda

P.S. : Dankzij jou wordt voor mij nu ook alles gewoon!"

 

"Hoi Geertje,

Bedankt voor je mooie boek. Heb het uitgelezen, vond het erg mooi, erg emotioneel.

Geef 't door aan mensen die het kunnen gebruiken.

Dank je wel Geertje,

Groetjes Ank"

 

 

Achterkant boek Ontzettend leuk Anders!
Binnenzijde boek Ontzettend leuk Anders!

Copyright © Geertje Swart